Du är här: Hem/Medlemskap/Bli medlem/Vision, fackförbundet
Lyssna

Om fackförbundet Vision

Vision är det ledande fackförbundet för dig som inom privat eller offentlig regi jobbar i kommunen, landstinget eller inom kyrkan. Förbundet har ca 190 000 medlemmar. Vision ingår i TCO, som är Sveriges största tjänstemannaorganisation med 1,3 miljoner medlemmar.

Det är en god idé att vara med i facket också, vare sig du är arbetslös eller inte. I ditt medlemskap ingår bland annat:

  • Snabb rådgivning alla vardagar mellan 8.00-20.00 hos Vision Direkt. Telefonnummer: 0771-440 000.
  • Coaching i ditt jobbsökande. Tjänster som CV- och LinkedIn-granskning, karriärsamtal, intervjuträning, granskning av anställningsavtal ingår i medlemskapet.
  • Stöd vid förändringar och eventuella problem på arbetsplatsen.
  • En av marknadens bästa inkomstförsäkringar ingår i medlemskapet. Du kan få upp till 80 procent av lönen vid arbetslöshet.
  • Förmånliga försäkringar (familjegruppliv, trygghetsförsäkring. Fritidsskador, sjuk- och olycksfallsförsäkring, hem- och sakförsäkring, pensionsförsäkring.

Allmänna klubben

Allmänna klubben organiserar arbetssökande medlemmar i fackförbundet Vision och ordnar regelbundet seminarier, kurser och träffar för arbetssökande över hela landet. Varje center i Vision har en allmän klubb. Vill du veta mer om aktiviteter nära dig kontakta närmaste center. Har du frågor som rör arbetslöshetsförsäkringen ska du däremot vända dig direkt till oss på a-kassan.

Senast uppdaterad: 2018-09-21