Du är här: Hem/Medlemskap/Bli medlem/Varför ska du vara med?
Lyssna

Varför ska du vara med?

Värdet av att vara med hos oss

Vi vet att det är tufft att helt plötsligt stå utan jobb och inkomst. I det läget är det viktigt att du tryggar din inkomst tills du får en ny anställning. Genom att vara medlem hos oss försäkrar du din inkomst om du skulle förlora ditt arbete. Då kan du få pengar under en övergångsperiod tills du hittar ett nytt.

Du får god service

Det är lätt att kontakta oss. Vi har generösa servicetider och du når oss både på telefon och via e-post under kontorstid varje vardag. När du ringer oss pratar du direkt med handläggare som arbetar med försäkring och medlemskap.

Vi har ett kontor i Stockholm där du också kan besöka oss.

Du får snabbt rättssäkra beslut - vi har korta handläggningstider och duktig personal.

Vi har låg avgift

Medlemsavgiften är 115 kronor per månad.

Vi kan din bransch

Alla a-kassor följer samma regelverk, men vi är den a-kassa som kan din bransch bäst. Vi har också fördelen av att ha ett nära samarbete med fackförbundet Vision.

Kom ihåg att även gå med i förbundet

Om du väljer bort ett medlemskap i fackförbundet Vision går du miste om många förmåner, bland annat den extra inkomstförsäkringen från Bliwa som garanterar att du får 80 % av din tidigare inkomst vid arbetslöshet. Fackförbundet Vision kan också hjälpa dig med CV-granskning, intervjuträning och samtal med karriärcoach.

Senast uppdaterad: 2018-07-03