Information om besök
Med hänsyn till nuvarande situation gällande Corona-viruset har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot dig på vårt kontor. Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 0771-773 800 eller skicka ett meddelande i Mina sidor. Håll dig uppdaterad! Läs gärna våra nyheter längre ned på sidan.
Lyssna

Vi är a-kassan för dig!

Vi vet att det är tufft att helt plötsligt stå utan jobb och inkomst. Genom att vara medlem kan du få pengar under en övergångsperiod tills du hittar ett nytt arbete.

Ansök om medlemskap

Genom att vara medlem hos oss försäkrar du din inkomst om du skulle förlora ditt arbete. Du kan då få pengar under en övergångsperiod tills du hittar ett nytt.

Bli medlem

5 anledningar att välja oss

Genom att vara medlem hos oss försäkrar du din inkomst om du skulle förlora ditt arbete.

Det är självklart att försäkra hem och bil. Men det är minst lika viktigt att försäkra inkomsten.

Alla a-kassor följer samma regelverk, men vi är den a-kassa som kan din bransch bäst. Vi har också fördelen att ha ett nära samarbete med Vision.

Som medlem i en a-kassa kan du få upp till 20 020 kronor per månad före skatt. Utan medlemskap får du som mest 8 030 kronor.

Är du även med i Vision och har rätt till den kompletterande inkomstförsäkringen kan du få upp en ersättning som är beräknad på 80 procent av din lön före skatt. Men då behöver du vara med i en a-kassa.