Information om besök
Med hänsyn till nuvarande situation gällande Corona-viruset har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot dig på vårt kontor. Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 0771-773 800 eller skicka ett meddelande i Mina sidor. Håll dig uppdaterad! Läs gärna om regeländringarna längre ned på sidan.

Arbetar du som lärare?

Nu kan du som är visstidsanställd lärare och saknar lärarexamen bli medlem hos oss!

Ansök om medlemskap

Genom att vara medlem hos oss försäkrar du din inkomst om du skulle förlora ditt arbete. Du kan då få pengar under en övergångsperiod tills du hittar ett nytt.

Bli medlem

3 anledningar att välja oss

Alla a-kassor följer samma regelverk, men vi är den a-kassa som kan din bransch bäst. Vi har också fördelen att ha ett nära samarbete med Vision.

Det är självklart att försäkra hem och bil. Men det är minst lika viktigt att försäkra inkomsten.

Som medlem i en a-kassa kan du få upp till 20 020 kronor per månad före skatt. Utan medlemskap får du som mest 8 030 kronor.

Vårt verksamhetsområde

Du leder, utvecklar eller administrerar Sveriges välfärd och arbetar eller arbetade senast i en kommun, ett landsting, ett bolag eller en stiftelse inom det kommunala området. Du kan också arbeta eller senast ha arbetat i en privatägd verksamhet kopplad till skola, vård och omsorg, eller i Svenska kyrkan, ett annat trossamfund eller en ekumenisk organisation.

Publicerad: