Det här är nytt i Mina sidor

Vi har bytt handläggningssystem. Det nya systemet innebär inga stora förändringar för dig, det mesta ser ut som vanligt i Mina sidor, men det finns några nya funktioner som kan vara bra för dig att känna till.

Mina ärenden

En ny funktion i Mina sidor är att du under Mina ärenden får en översikt av alla dina pågående och avslutade ärenden hos oss. Du kan även lämna in fler uppgifter till ärendet här. 

Att göra-listan

Nu hamnar även brev vi skickat till dig på din Att göra-lista.

Om du hade uppgifter på din Att göra-lista innan Mina sidor stängde har du fått några dagar extra på dig att skicka in dem. 

Klaga/fråga på beslut

Här kan du ställa frågor och lämna synpunkter på beslut som vi tagit inom de två senaste månaderna. Du kan också lämna in fler uppgifter till besluten. Om du har en fråga om ett ärende vi ännu inte tagit ett beslut i kan du skriva ett meddelande istället, numera kan du välja vilket ärende ditt meddelande rör när du skickar in det.

Äldre brev och meddelanden

Om du inte hittar ett brev eller meddelande som du fått eller skickat till oss beror de på att de blivit arkiverade. Du hittar dessa under Meddelanden och fliken Arkiverade meddelanden.

Uppdaterad: