Extra utbetalning fredagen den 2 december
För att så många som möjligt ska få sin ersättning den här veckan har vi en extra utbetalning på fredag. Vi behöver din tidrapport senast tisdagen den 30 november för att du ska kunna få ersättning fredagen den 2 december.
Ändrade telefontider
Från och med den här veckan arbetar vi i ett nytt handläggningsystem. Under en inkörningsperiod kommer vi fokusera på handläggning och därför ha öppet på telefon mellan klockan 13.00 och 15.00. Vi ber dig ha överseende med att det kan ta längre tid än vanligt att hantera ditt ärende och svara på frågor.
Det här är nytt i Mina sidor.

Nominera ombud till stämman!

I maj 2023 håller vi föreningsstämma, men redan nu är det dags att nominera ombud. Du kan påverka vem som ska representera dig genom att nominera och välja ombud. Du kanske själv vill vara ombud? Ta chansen!

Ombuden har en viktig roll - var med och påverka!


I dagarna får du ett brev med information om nomineringen. Du kan nominera dig själv eller någon du vill ska representera dig och övriga medlemmar vid föreningsstämman.

Vem kan nominera och nomineras?

Nominerings- och valsida

Det är lätt att nominera och rösta. Du loggar in med Mobilt BankID och sedan är det bara att följa instruktionerna på sidan. 

  • Nomineringsperioden är mellan den 30 september och den 16 oktober.
  • Valperioden är mellan den 7 och 20 november. 
Publicerad: