Sommarvikarier 2024

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under perioden den 10 juni till den 9 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Arbetslöshetskassan Vision är en a-kassa med drygt 147 000 medlemmar och cirka 40 anställda. Vårt uppdrag är att ge våra medlemmar stöd och trygghet vid arbetslöshet. Vårt mål är att alltid ge god service och rättssäkra beslut och vi arbetar efter värderingarna respekt, engagemang, delaktighet och ansvar.

Nu söker vi medarbetare inför sommaren

Som informatör arbetar du främst med att ge service till våra medlemmar och blivande medlemmar. Du är vårt ansikte utåt och den första som våra medlemmar kommer i kontakt med. Kontakterna sker framför allt per telefon, i våra e-tjänster och i vår chatt. Du hjälper till med alla frågor som rör medlemskapet och arbetslöshetsförsäkringen. Du har även kontakter med arbetsgivare, myndigheter och andra organisationer.

Vi arbetar i system som är utvecklade för a-kassorna och våra medlemmar använder i huvudsak vår e-tjänst Min ersättning för att söka ersättning och komma i kontakt med oss.

Din profil och kvalifikationer

För att trivas och lyckas i jobbet ska du vara bra på att ge service och tycka om att hjälpa människor. Du ska också på ett enkelt och tydligt sätt kunna förmedla en komplex lagstiftning. Du är en prestigelös person som tar stort ansvar för att vi tillsammans når våra mål. Du behöver vara flexibel och ser hellre lösningar än problem och tycker om att samarbeta för att nå resultat.

Vi tror att du antingen har tidigare erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen och/eller medlemskapsfrågor eller att du har en påbörjad eller slutförd akademisk utbildning, att du har god dator- och systemvana och att du är bra på att uttrycka dig både i tal och skrift.

Om anställningen

Vi erbjuder dig bra arbetsvillkor med bland annat förkortad arbetsvecka på 38 timmar och en friskvårdstimme. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler på Kungsgatan i Stockholm. På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla aspekter.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under perioden den 10 juni till den 9 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Du är välkommen med din ansökan och CV senast den 15 mars 2024 till michaela.stener@akassanvision.se

Kontaktperson

Michaela Stener
Enhetschef
010-458 68 22
michaela.stener@akassanvision.se

Publicerad: