Nu söker vi medarbetare inför sommaren!

Vi erbjuder en visstidsanställning under perioden 13 juni till 12 augusti 2022 eller enligt överenskommelse.

Arbetslöshetskassan Vision är en a-kassa med cirka 147 000 medlemmar. Vår uppgift är att ge våra medlemmar stöd och trygghet vid arbetslöshet. Vårt mål är att alltid ge god service och rättssäkra beslut. Vi arbetar efter värderingarna respekt, engagemang, delaktighet och ansvar.

Nu söker vi medarbetare inför sommaren!

Som informatör arbetar du främst med att ge service till våra medlemmar och blivande medlemmar. Du är vårt ansikte utåt och den första som våra medlemmar kommer i kontakt med. Kontakterna sker framför allt per mejl, telefon och i våra e-tjänster.

Du hjälper till med alla frågor som rör medlemskapet och arbetslöshetsförsäkringen. Du har även kontakter med arbetsgivare, myndigheter och andra organisationer.

Vi arbetar i system utvecklade för a-kassorna (Äga, Mir och Collect) och våra medlemmar använder i huvudsak vår e-tjänst Min ersättning för att söka ersättning och komma i kontakt med oss.

Din profil och kvalifikationer

Du är riktigt bra på att ge service och gillar att hjälpa människor. Du tycker det är viktigt att man försäkrar sin inkomst genom ett medlemskap i a-kassan. Du är en prestigelös person som tar stort ansvar för att vi tillsammans når våra mål. Du behöver vara flexibel och ser hellre lösningar än problem och tycker om att samarbeta för att nå resultat.

Du är självklart bra på att uttrycka dig både i tal och skrift. Det är också önskvärt att du är tekniskt intresserad, så att du kan hjälpa våra medlemmar med våra e-tjänster.

Vi tror att du antingen har tidigare erfarenhet av arbete med arbetslöshetsförsäkringen och/eller medlemskapsfrågor eller att du har en påbörjad eller slutförd akademisk utbildning.

Om anställningen

Vi erbjuder en visstidsanställning under perioden 13 juni till 12 augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Du är välkommen med din ansökan och CV senast den 22 april.

Du skickar den till:

Arbetslöshetskassan Vision
Att: Michaela Stener
Box 7605
103 94 Stockholm

Vi tar inte emot ansökningar per mejl.

Kontaktperson:
Michaela Stener
Enhetschef
010-458 68 22
michaela.stener(snabel-a)akassanvision.se

 

Publicerad: