Våra system är fortsatt stängda

Vi har fått besked från Sveriges a-kassor och vår driftleverantör att Mina sidor planeras att öppnas igen under dagen. Vi återkommer med besked så snart vi vet mer.

Det gick inte att genomföra den planerade öppningen av a-kassornas system under tisdag kväll. Det återstår fortfarande ett antal kontroller innan det går att öppna på ett säkert sätt. Vi beklagar detta och förstår att det kan leda till stora olägenheter för våra medlemmar.

Varför är systemen stängda?

Syftet med att stänga systemen är att skydda dina och alla andra medlemmars uppgifter och a-kassornas system. När något oförutsett av det här slaget inträffar kan det bli störningar och vårt mål är alltid att minimera dem.

Vad händer med ersättningen?

Vår högsta prioritet är att våra medlemmar ska få sin ersättning i tid, men det inträffade innebär att det inte är möjligt att betala ut någon ersättning nu på torsdag.

Utbetalning fredagen den 9 december

Du som hann tidrapportera innan systemet stängde förra veckan kommer att få en utbetalning på fredag.

Du får en notifiering från oss om att du har fått ett meddelande i Mina sidor och när Mina sidor har öppnat kan du logga in och se meddelandet. 

Utbetalning tisdagen den 13 december

Vi planerar för att Mina sidor ska öppna idag, men kan inte säga exakt när. Om Mina sidor kommer i gång som planerat kan du få din ersättning tisdagen den 13 december om du skickar in tidrapporter på onsdag och torsdag denna vecka. 

Nästa vecka räknar vi med att systemen fungerar som vanligt.

Så fort vi vet mer informerar vi här. Tack för din förståelse i denna extraordinära situation!

Uppdaterad: