Information om besök
Med hänsyn till nuvarande situation gällande Corona-viruset har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot dig på vårt kontor. Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 0771-773 800 eller skicka ett meddelande i Mina sidor. Håll dig uppdaterad! Läs gärna om regeländringarna längre ned på sidan.
Ändrade öppettider
Fredagen den 5 juni kan du ringa oss mellan klockan 9.00 och 12.00.

Kontakta oss

Med hänsyn till nuvarande situation gällande Corona-viruset har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot dig på vårt kontor. Du är alltid välkommen att ringa oss eller skicka ett meddelande i Mina sidor.

Du kan kontakta oss på många sätt. Det enklaste är att skicka ett meddelande i Mina sidor, men du kan också ringa eller besöka oss.

Mina sidor

Det är här du söker ersättning och fyller i och skickar in dina tidrapporter. Du kan också skicka in handlingar och skicka frågor till oss om ditt ärende. 

Här finns också information om vad du ska betala. Du kan ändra din mejladress och ditt telefonnummer, ändra betalsätt och skicka meddelanden eller frågor till oss som gäller ditt medlemskap. 

MinA sidor

Ring oss

Vårt telefonnummer är 0771-773 800 och vi har öppet vardagar från klockan 9.00 till 16.00.

Skicka in handlingar

Arbetslöshetskassan Vision
Fe 53
930 88 Arjeplog

Papperskassakort skickas till

Arbetslöshetskassan Vision
Fe 53
930 87 Arjeplog

Besök oss

Ring och boka en tid om du vill besöka oss. Det ger oss en större möjlighet att sätta oss in i ditt ärende och hjälpa dig på bästa sätt.

Vi finns på Bolidenvägen 14 i Stockholm.