Extra utbetalning fredagen den 2 december
För att så många som möjligt ska få sin ersättning den här veckan har vi en extra utbetalning på fredag. Vi behöver din tidrapport senast tisdagen den 30 november för att du ska kunna få ersättning fredagen den 2 december.
Ändrade telefontider
Från och med den här veckan arbetar vi i ett nytt handläggningsystem. Under en inkörningsperiod kommer vi fokusera på handläggning och därför ha öppet på telefon mellan klockan 13.00 och 15.00. Vi ber dig ha överseende med att det kan ta längre tid än vanligt att hantera ditt ärende och svara på frågor.
Det här är nytt i Mina sidor.

Om oss

Vi är den a-kassa som kan din bransch bäst. Du kan bli medlem hos oss om du arbetar, eller senast arbetade, inom vårt verksamhetsområde.

Vi bildades 1969 och vårt uppdrag är att betala ut ersättning till våra medlemmar vid arbetslöshet. Vi har cirka 147 000 medlemmar. De flesta av våra medlemmar är också medlemmar i fackförbundet Vision.

Vår verksamhet regleras i lagen

Vi är en privat organisation och vår verksamhet regleras i lagen. Vi leds av en styrelse, som utses på den årliga föreningsstämman. Styrelsen väljs på fyra år. Sophie Lundin Jansson är vår kassaföreståndare och Katarina Holmqvist är styrelsens ordförande. Vi är cirka 40 anställda och vårt kontor ligger i Stockholm.

Det är lätt att kontakta oss. Vi har generösa servicetider och du når oss både på telefon och i Mina sidor under kontorstid varje vardag. När du ringer oss pratar du med handläggare som arbetar med försäkring och medlemskap.

Du får snabbt rättssäkra beslut - vi har korta handläggningstider och duktig personal.