Information om besök
Med hänsyn till nuvarande situation gällande Corona-viruset har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot dig på vårt kontor. Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 0771-773 800 eller skicka ett meddelande i Mina sidor. Håll dig uppdaterad! Läs gärna om regeländringarna längre ned på sidan.
Ändrade öppettider
Fredagen den 5 juni kan du ringa oss mellan klockan 9.00 och 12.00.

Om oss

Vi är den a-kassa som kan din bransch bäst. Du kan bli medlem hos oss om du arbetar, eller senast arbetade, inom vårt verksamhetsområde.

Vi bildades 1969 och vårt uppdrag är att betala ut ersättning till våra medlemmar vid arbetslöshet. Vi har cirka 145 000 medlemmar. De flesta av våra medlemmar är också medlemmar i fackförbundet Vision.

Vi är en privat organisation vars verksamhet regleras i lagen. Vi leds av en styrelse, som utses på den årliga föreningsstämman. Styrelsen väljs på fyra år. Sophie Lundin Jansson är vår kassaföreståndare och Ove Jansson är styrelsens ordförande. Vi är cirka 40 anställda och vårt kontor ligger i Stockholm.

Det är lätt att kontakta oss. Vi har generösa servicetider och du når oss både på telefon och via Mina sidor under kontorstid varje vardag. När du ringer oss pratar du med handläggare som arbetar med försäkring och medlemskap.

Du får snabbt rättssäkra beslut - vi har korta handläggningstider och duktig personal.